top of page

Afspraak maken

Voor afspraken kunt u bellen naar 0182-372537 tussen 8.00 en 17.00 uur
 

Spreekuur op afspraak

Op iedere werkdag wordt er spreekuur gehouden. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. Zij is hiervoor opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken over de aard van de klacht en de termijn waarop uw klacht moet worden beoordeeld. De assistente is (net als uw huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. 

Een huisarts heeft ongeveer 10 minuten de tijd voor een consult. Heeft u meerdere klachten of vragen? Of schat u in dat u meer tijd nodig heeft? Geef dit aan bij het maken van de afspraak; we kunnen er rekening mee houden in de agenda.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het spreekuur te komen. Realiseert u zich ook dat de huisarts beter zijn werk kan doen op de huisartsenpraktijk waar hij al het onderzoeksmateriaal en uw medische gegevens bij de hand heeft.

Telefonisch bespreken van uitslagen 

Tussen 11:00 uur – 12:00 uur kunt u bellen naar 0182-372537 optie 3 voor uitslagen van onder andere radiologisch- en laboratoriumonderzoek. De assistente geeft pas uitslagen door nadat de huisarts ze gezien en beoordeeld heeft. Bellen heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen.


U kunt hier terecht met eenvoudige medische vragen. De assistente kan uw vragen vaak zelf beantwoorden of overlegt zo nodig met de huisarts.


Mocht u de huisarts zelf willen spreken, dan kan zij daarvoor in overleg met de huisarts een afspraak maken. De huisarts belt u dan in de loop van de dag terug.

Afspraak maken via e-mail

Naast telefonische afspraken en afspraken op de praktijk kunt u ook via de email een vraag stellen.

E-consulten kunt u aanvragen via het PatiëntenPortaal. Als u nog geen account heeft, kunt u hier een account aanmaken. Een e-consult is geen geschikte optie voor spoedeisende zaken. U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie. 

Afspraak afzeggen

Belt u ons tijdig als u verhinderd bent?

bottom of page